Нет в наличии
Чіабатта з сиром заморожена 160g- Торгова Марка «Концерн Хлібпром».

Чіабатта з сиром заморожена 160g- Торгова Марка «Концерн Хлібпром».

  • 19.62 грн.

Чіабатта з сиром заморожена 160g- Торгова Марка «Концерн Хлібпром».

ПрАТ «Концерн Хлібпром» одне з найбільших підприємств українського ринку хліба, яке щодня виробляє до 160 тонн продукції - хлібної, хлібобулочної, кондитерської та тестових напівфабрикатів. Компанія зарекомендувала себе як добросовісний виробник, надійний партнер і прогресивний галузевої оператор.

Чіабатта з сиром - це дуже смачний італійський хліб з ніжною начинкою з сиру.

ISO 22000:2005

Зручна форма для приготування сендвічів. 

Спосіб зберігання:

Зберігання швидкозаморожених хлібобулочних напівфабрикатів високого ступеня готовності здійснюють в морозильних камерах при температурі -18С. Термін зберігання заморожених напівфабрикатів за умови дотримання температурного режиму зберігання становить 180 діб від дати изволения. Заморожені напівфабрикати повинні зберігається в морозильних камерах в закритій тарі, без доступу повітря.

Повторне заморожування напівфабрикатів строго заборонено. Це призводить до погіршення органолептичних властивостей вже випеченої продукції.

Опис процесу розморожування:

1 Спосіб. Помістіть заморожені напівфабрикати в закриту тару так, щоб вони не деформувалися. Проводьте розморожування в холодильних камерах при температурі 0-6 С протягом 12 годин. Максимальний час витримки перед випіканням розмороженої таким чином продукції не повинна перевищувати 12 годин.

2 спосіб. Звільніть напівфабрикат від упаковки і помістіть його на аркуші для випікання. При цьому відстань між напівфабрикатами повинна бути 2-4 см і розморожувати їх при кімнатній температурі і відносній вологості повітря 70-80% - 200 хвилин.

У місці розморожування не повинно бути протягів.

Опис процесу випікання:

- включіть і розігрійте вашу духовку з ф-цією конвекція до температури 220 С;

- помістіть в пекарню камеру листи з підготовленим напівфабрикатом (розміщеним на аркушах з дотриманням відстані 2-4 см);

- проведіть парозволоження протягом 30 сек .;

- виставте необхідну температуру випікання (для хліба 200 С.) і тривалість випічки (для хліба 5-7 хв);

Температурні і тимчасові параметри можуть змінюватися в залежності від типу, конструктивних особливостей та інших умов.

Не рекомендується випікання хлібобулочних виробів разом з перехідним поєднанням виробами.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре