Хліб "Львівський житній з цибулею та сиром" Замороженний 200 g - Торгівельна Марка "Концерн Хлібпром"
- Виробник:: Концерн Хлібпром
- Модель: 5024
- Наявність: в наличии
-
25.90 грн.
Хліб "Львівський житній з цибулею та сиром" Замороженний 200 g - Торгівельна Марка "Концерн Хлібпром"
Хліб "Львівський житній з цибулею і сиром" є заварним хлібом виготовленим на заквасках і містить сушений лук і тертий сир.
Склад: борошно пшеничне першого сорту, борошно житнє обдирне, сироп цукровий, солодовий екстракт, сушена цибуля (1,8%), сир твердий (1,8%), коріандр мелений.
Виробник цього чудового та корисного хліба ПрАТ "Концерн Хлібпром" - одне з найбільших підприємств українського ринку хліба. Підприємство виготовляє хлібні напівфабрикати та продукцію високого ступеню готовності з використанням технології шокової заморозки. Завод сертифіковано на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 22000:2005.
Маса нетто - 200 g(г)
Країна виробник – Україна
Виробник: ПрАТ "Концерн Хлібпром".
Спосіб зберігання:
Зберігання швидкозаморожених хлібобулочних напівфабрикатів високого ступеня готовності здійснюють в морозильних камерах при температурі -18°C. Термін зберігання заморожених напівфабрикатів за умови дотримання температурного режиму зберігання становить 180 діб від дати виготовлення. Заморожені напівфабрикати повинні зберігається в морозильних камерах в закритій тарі, без доступу повітря.
Повторне заморожування напівфабрикатів строго заборонено. Це призводить до погіршення органолептичних властивостей вже випеченої продукції.
Опис процесу розморожування:
1 Спосіб. Помістіть заморожені напівфабрикати в закриту тару так, щоб вони не деформувалися. Проводьте розморожування в холодильних камерах при температурі 0-6°C протягом 12 годин. Максимальний час витримки перед випіканням розмороженої таким чином продукції не повинна перевищувати 12 годин.
2 Спосіб. Звільніть напівфабрикат від упаковки і помістіть його на аркуші для випікання. При цьому відстань між напівфабрикатами повинна бути 2-4 см і розморожувати їх при кімнатній температурі і відносній вологості повітря 70-80% - 200 хвилин.
У місці розморожування не повинно бути протягів.
Опис процесу випікання:
- включіть і розігрійте вашу духовку з функцією "конвекція" до температури 220°C;
- помістіть в пекарню камеру листи з підготовленим напівфабрикатом (розміщеним на аркушах з дотриманням відстані 2-4 см);
- проведіть парозволоження протягом 30 сек;
- виставте необхідну температуру випікання (для хліба 200°C.) і тривалість випічки (для хліба 5-7 хв).
Температурні і тимчасові параметри можуть змінюватися в залежності від типу, конструктивних особливостей та інших умов.
Не рекомендується випікання хлібобулочних виробів разом з перехідним поєднанням виробами.
Хліб Львівський житній з цибулею та сиром Замороженний 200 g - Торгівельна Марка Концерн Хлібпром, 5024, Хлібобулочні вироби