Хліб "Львівський житній з цибулею та сиром" 200 g - Торгівельна Марка "Концерн Хлібпром"

Хліб "Львівський житній з цибулею та сиром" 200 g - Торгівельна Марка "Концерн Хлібпром"

  • 22.80 грн.

Хліб "Львівський житній з цибулею та сиром" 200 g - Торгівельна Марка "Концерн Хлібпром" 

Хліб "Львівський житній з цибулею і сиром" є заварним хлібом виготовленим на заквасках і містить сушений лук і тертий сир.

Склад: борошно пшеничне першого сорту, борошно житнє обдирне, сироп цукровий, солодовий екстракт, сушена цибуля (1,8%), сир твердий (1,8%), коріандр мелений.

Виробник цього чудового та корисного хліба ПрАТ "Концерн Хлібпром" - одне з найбільших підприємств українського ринку хліба. Підприємство виготовляє хлібні напівфабрикати та продукцію високого ступеню готовності з використанням технології шокової заморозки. Завод сертифіковано на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 22000:2005.

Маса нетто - 200 g(г)

Країна виробник – Україна

Виробник: ПрАТ "Концерн Хлібпром".


Спосіб зберігання:

Зберігання швидкозаморожених хлібобулочних напівфабрикатів високого ступеня готовності здійснюють в морозильних камерах при температурі -18°C. Термін зберігання заморожених напівфабрикатів за умови дотримання температурного режиму зберігання становить 180 діб від дати виготовлення. Заморожені напівфабрикати повинні зберігається в морозильних камерах в закритій тарі, без доступу повітря.

Повторне заморожування напівфабрикатів строго заборонено. Це призводить до погіршення органолептичних властивостей вже випеченої продукції.

Опис процесу розморожування:

1 Спосіб. Помістіть заморожені напівфабрикати в закриту тару так, щоб вони не деформувалися. Проводьте розморожування в холодильних камерах при температурі 0-6°C протягом 12 годин. Максимальний час витримки перед випіканням розмороженої таким чином продукції не повинна перевищувати 12 годин.

2 Спосіб. Звільніть напівфабрикат від упаковки і помістіть його на аркуші для випікання. При цьому відстань між напівфабрикатами повинна бути 2-4 см і розморожувати їх при кімнатній температурі і відносній вологості повітря 70-80% - 200 хвилин.

У місці розморожування не повинно бути протягів.

Опис процесу випікання:

- включіть і розігрійте вашу духовку з функцією "конвекція" до температури 220°C;

- помістіть в пекарню камеру листи з підготовленим напівфабрикатом (розміщеним на аркушах з дотриманням відстані 2-4 см);

- проведіть парозволоження протягом 30 сек;

- виставте необхідну температуру випікання (для хліба 200°C.) і тривалість випічки (для хліба 5-7 хв).

Температурні і тимчасові параметри можуть змінюватися в залежності від типу, конструктивних особливостей та інших умов.

Не рекомендується випікання хлібобулочних виробів разом з перехідним поєднанням виробами.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре