Хліб пшеничний бездріжджовий 300 g - Торгівельна Марка "Концерн Хлібпром"

Хліб пшеничний бездріжджовий 300 g - Торгівельна Марка "Концерн Хлібпром"

  • 22.30 грн.

Хліб пшеничний бездріжджовий 300 g - Торгівельна Марка "Концерн Хлібпром" 

Хліб пшеничний бездріжджовий вироблено по унікальній технології без використання дріжджів.

До складу хліба входить борошно вищого гатунку, що робить його мякушку неймовірно ніжною та ароматною. Він чудово підійде людям, що стежать за своїм здоров'ям, а також дітям, які зачастою надають перевагу "білому хлібу". При цьому бездріжджовий хліб буде корисним для усіх, адже він чудово впливає на мікрофлору людського організму та допомагає травленню.

Пшеничний бездріжджовий чудово смакує як і з солоними стравами так і з солодкими додатками.

Виробник цього чудового та корисного хліба ПрАТ "Концерн Хлібпром" - одне з найбільших підприємств українського ринку хліба. Підприємство виготовляє хлібні напівфабрикати та продукцію високого ступеню готовності з використанням технології шокової заморозки. Завод сертифіковано на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 22000:2005.

Поживна харчова цінність в 100 g(г) продукту: білки – 7,55 g(г); жири – 1,5 g(г); вуглеводи - 47,0 g(г).

Калорійність продукту - 240/1004 кКал/кДж

Маса нетто - 300 g(г)

Країна виробник – Україна

Виробник: ПрАТ "Концерн Хлібпром".


Спосіб зберігання:

Зберігання швидкозаморожених хлібобулочних напівфабрикатів високого ступеня готовності здійснюють в морозильних камерах при температурі -18°C. Термін зберігання заморожених напівфабрикатів за умови дотримання температурного режиму зберігання становить 180 діб від дати виготовлення. Заморожені напівфабрикати повинні зберігається в морозильних камерах в закритій тарі, без доступу повітря.

Повторне заморожування напівфабрикатів строго заборонено. Це призводить до погіршення органолептичних властивостей вже випеченої продукції.

Опис процесу розморожування:

1 Спосіб. Помістіть заморожені напівфабрикати в закриту тару так, щоб вони не деформувалися. Проводьте розморожування в холодильних камерах при температурі 0-6°C протягом 12 годин. Максимальний час витримки перед випіканням розмороженої таким чином продукції не повинна перевищувати 12 годин.

2 Спосіб. Звільніть напівфабрикат від упаковки і помістіть його на аркуші для випікання. При цьому відстань між напівфабрикатами повинна бути 2-4 см і розморожувати їх при кімнатній температурі і відносній вологості повітря 70-80% - 200 хвилин.

У місці розморожування не повинно бути протягів.

Опис процесу випікання:

- включіть і розігрійте вашу духовку з функцією "конвекція" до температури 220°C;

- помістіть в пекарню камеру листи з підготовленим напівфабрикатом (розміщеним на аркушах з дотриманням відстані 2-4 см);

- проведіть парозволоження протягом 30 сек;

- виставте необхідну температуру випікання (для хліба 200°C.) і тривалість випічки (для хліба 5-7 хв);

Температурні і тимчасові параметри можуть змінюватися в залежності від типу, конструктивних особливостей та інших умов.

Не рекомендується випікання хлібобулочних виробів разом з перехідним поєднанням виробами.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре