Мафін чоко з вишнею, 80 г - Bandinelli
- Виробник:: Концерн Хлібпром
- Модель: 4480
- Наявність: Є в наявності
- 34.99 грн.
-
25.00 грн.
Мафін чоко з вишнею,80 грам - Bandinelli
Заморожений
Шоколадний кекс з додаванням свіжої вишні, декорований шоколадними дропсами на поверхні , 80г.
- Кондитерські вироби, що не потребують допікання
- Використані лише якісні інгредієнти
- Преміум позиція продукту в сегменті кондитерських виробів на ринку України
- Зручне впакування, індивідуальний прозорий флоупак зберігає свіжість виробів та забезпечує гігієну.
Поживна цінність на 100 г продукти:
- Енергетична цінність - 1723,00кДж/412 ккал
- Жири, г/100г 20,0
- Білки, г/100г 4.5
- Вуглеводи, г/100г 55.0
Склад:
- Начинка (20%) (цукор, вода питна, коньяк (11%), молоко сухе незбиране жир кондитерський , какао порошок (7%), гліцерин дистильований, сироп глюкозно-фруктозний, крохмаль модифікований, лецитин соєвий, консервант калій сорбіновокислий), цукор, олія соняшникова, меланж яєчний, вода питна, борошно пшеничне вищого сорту, вишня швидкозаморожена (10.9%),
- суміш для приготування мафінів (борошно пшеничне визого сорту, цукор, крохмаль прежелатинізований кукурудзяний, какао-порошок (16%), розпушувачі, олія соняшникова рафінована дезодорована, ароматизатор ванільний, антиоксидант альфа-токоферол),
- маса кондитерська (2.4%) , какао- порошок зі зниженим вмістом жиру 10-12%, емульгатор соєвий лецитин, ароматизатор "Шоколад", сіль кухонна), консервант калій сорбіновокислий, харчова добавка
Пакування – індивідуальна паперова тарталетка, прозорий флоупак.
Умови дефростації - протягом 90-120 хв при t довкіллі +18±5°С
Термін придатності у заморожуванні - 6 міс при t не вище -18±3°С.
Термін придатності після розморожування – 5 діб при t+18±5°С
Кількість виробів у гофроящику – 18 шт.