Політика конфіденційності

Політика конфіденційності інтернет-магазину «Zamorozka24».

Користуючись послугами нашого інтернет-магазину «Zamorozka24» на сайті zamorozka24.com.ua, користувач може переглядати сторінки сайту, при цьому не повідомляючи про себе ніяких персональних даних. Але при формуванні замовлення для здійснення покупки товару у нашому інтернет-магазині, адміністратору сайту буде потрібна особиста інформація та контактні дані користувача. Він довіряє нам свою особисту інформацію за замовчуванням та підтверджує, що він ознайомлений та згоден з умовами політики конфіденційності сайту. Згідно ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», суб'єкт надаючи свої персональні дані з метою їх обробки дає свою згоду на збір, використання та обробку його персональних даних адміністрації сайту zamorozka24.com.ua.
Адміністрацією сайту збираються та обробляються персональні дані користувачів інтернет-магазину «Zamorozka24» для можливого уточнення замовлення й звичайно ж для його доставки, а також для надання якісних рекламних та інформаційних послуг на сайті zamorozka24.com.ua.
Користувач автоматично приймає умови політики конфіденційності сайту інтернет-магазину «Zamorozka24» і погоджується їх дотримуватися. Це відбувається, як тільки користувач створює обліковий запис в інтернет-магазині «Zamorozka24» або відвідує сторінку сайту zamorozka24.com.ua.
У нашому інтернет-магазині приділяється велика увага захисту Ваших персональних даних.  Конфіденційну інформацію, в т. ч. персональні дані, а також не персоніфіковану інформацію про користувача, адміністрація сайту zamorozka24.com.ua. інтернет-магазину «Zamorozka24», залишає за собою право обробляти та зберігати на внутрішніх ресурсах.
Сама діяльність адміністрації сайту zamorozka24.com.ua інтернет-магазину «Zamorozka24» відбувається згідно з чинним законодавством України. Будь-які офіційні звернення, претензії або суперечки — будуть розглядатися відповідно до законодавства України.
Адміністрація сайту zamorozka24.com.ua інтернет-магазину «Zamorozka24» не нестиме відповідальності за будь-які прямі або непрямі збитки (це стосується і упущеної вигоди), які виникли у користувача або третьої особи, внаслідок користування інтернет-магазином «Zamorozka24» на сайті zamorozka24.com.ua.
Політика конфіденційності вступає в силу з моменту розміщення її на сайті zamorozka24.com.ua та є обов'язковою для користування інтернет-магазином «Zamorozka24». Адміністрація сайту zamorozka24.com.ua рекомендує користувачам регулярно переглядати політику конфіденційності.