Хліб Фінський заморожений 0,3кг - Торгова Марка «Концерн Хлібпром».
- Виробник:: Концерн Хлібпром
- Модель: 4050
- Наявність: Є в наявності
-
42.50 грн.
Хліб Фінський заморожений 0,3кг - Торгова Марка «Концерн Хлібпром».
ПрАТ «Концерн Хлібпром» одне з найбільших підприємств українського ринку хліба, яке щодня виробляє до 160 тонн продукції - хлібної, хлібобулочної, кондитерської та тестових напівфабрикатів. Компанія зарекомендувала себе як добросовісний виробник, надійний партнер і прогресивний галузевої оператор.
Класифікація калорій: 3% жир, 88% Углєв, 9% белк.
Аромат неймовірно тонкий і приємний, як невід'ємна складова, без якої загальний смак не є повним.
Неймовірно складний і одночасно простий смак - такий коктейль тільки справжніх цінителів хліба!
ISO 22000:2005
Спосіб зберігання:
Зберігання швидкозаморожених хлібобулочних напівфабрикатів високого ступеня готовності здійснюють в морозильних камерах при температурі -18С. Термін зберігання заморожених напівфабрикатів за умови дотримання температурного режиму зберігання становить 180 діб від дати изволения. Заморожені напівфабрикати повинні зберігається в морозильних камерах в закритій тарі, без доступу повітря.
Повторне заморожування напівфабрикатів строго заборонено. Це призводить до погіршення органолептичних властивостей вже випеченої продукції.
Опис процесу розморожування:
1 Спосіб. Помістіть заморожені напівфабрикати в закриту тару так, щоб вони не деформувалися. Проводьте розморожування в холодильних камерах при температурі 0-6 С протягом 12 годин. Максимальний час витримки перед випіканням розмороженої таким чином продукції не повинна перевищувати 12 годин.
2 спосіб. Звільніть напівфабрикат від упаковки і помістіть його на аркуші для випікання. При цьому відстань між напівфабрикатами повинна бути 2-4 см і розморожувати їх при кімнатній температурі і відносній вологості повітря 70-80% - 200 хвилин.
У місці розморожування не повинно бути протягів.
Опис процесу випіканн
- включіть і розігрійте вашу духовку з ф-цією конвекція до температури 220 С;
- помістіть в пекарню камеру листи з підготовленим напівфабрикатом (розміщеним на аркушах з дотриманням відстані 2-4 см);
- проведіть парозволоження протягом 30 сек .;
- виставте необхідну температуру випікання (для хліба 200 С.) і тривалість випічки (для хліба 5-7 хв);
Температурні і тимчасові параметри можуть змінюватися в залежності від типу, конструктивних особливостей та інших умов.
Не рекомендується випікання хлібобулочних виробів разом з перехідним поєднанням виробами.
Хліб Фінський заморожений 0, 3кг - Торгова Марка «Концерн Хлібпром»., 4050, Хлібобулочні вироби