Як смачно і швидко замаринувати гриби в домашніх умовах

Як смачно і швидко замаринувати гриби в домашніх умовах
17 October, 2022

Як смачно і швидко замаринувати гриби в домашніх умовах у каструлі або в банці.

 Гриби в національних кухнях займають окреме та досить значуще місце. Тому що у них є поживна цінність, яка може цілком замінити може м'ясо, морепродукти або рибу.
Сезон збору незабаром закінчується і нові гриби будуть недоступні.


Але в нашому магазині Zamorozka24.com.ua завжди є в наявності заморожені гриби з доставкою по м.Харків. І будь-якої миті можна замаринувати маслюки, білі чи польські.


Як приготувати заморожені гриби. 

     Маринувати гриби можна не розморожуючи, одразу засипати у киплячу воду. Маслюки чистити звичайно складніше, ніж інші види.Але вже у приготовленому вигляді вони віддячать усі зусилля. Аромат їх нікого байдужим не залишить. Запропонований нами рецепт маринування грибів підходить і для тих, хто не любить довго поратися. До того ж заготовки з грибів завжди в моді і можуть урізноманітнити меню.




Рецепт для маринування грибів у домашніх умовах 



       Рецепт підходить для різних видів - від білих до опеньків і синьоніжок. Маринувати гриби можна не розморожуючи, відразу засипати в киплячу воду. Проварити 10 хв і злити воду, промити від сміття та гілочок.
Потім ще раз проварюємо у підсоленій воді 30 хвилин.





Злегка остудити, злити воду, гриби ще раз промити.
     Окремо готуємо маринад.
Всі спеції та оцет для нього також є у нашому магазині Zamorozka24.com.ua з доставкою по м.Харків.

Маринад для грибів на 1 л води. 

на 1 літр води:
✔️4 столові ложки 9% оцту
✔️ 2 столові ложки цукру,
✔️1 столові ложки солі,
✔️2 лаврових листа,
✔️2 горошини запашного перцю,
✔️4 горошини чорного перцю,
✔️2 гвоздики,
✔️3 зубчика часнику
У киплячий маринад кладемо промиті після варіння гриби так, щоб вони були повністю покриті розсолом.
Кип'ятимо 15 хвилин і розливаємо у добре стерилізовані банки. Глиняні чи оцинковані ємності не підходять для зберігання маринованих страв.
Закручуємо й у холод. Зберігати мариновані гриби в прохолодному приміщенні, що провітрюється при температурі від 0 до +3 +4ºC. Бажано у темному місці, без доступу сонячних променів.
Заморожені гриби маслюки, білі або польські можна купити у Харкові в інтернет-магазині «Zamorozka24» з доставкою додому у зручний для вас час.

ДЕ ПРИДБАТИ ЯКІСНІ ЗАМОРОЖЕНІ ГРИБИ




Якщо ви не встигли самостійно заморозити гриби або заморозили, але в недостатній кількості. Якщо у вас немає морозильної камери для проведення заморожування та зберігання овочів та фруктів, то заморожені гриби купити у Харкові можна в інтернет-магазині «Zamorozka24». У нас широкий вибір заморожених грибів, овочів, ягід, фруктів та інших продуктів торгової марки ТМ «Poltino», здійснюємо доставку по місту Харкову.
Додати коментар

Ви повинні увійти , щоб додати коментар. Якщо у вас немає облікового запису, ви можете зареєструватися . Реєстрація безкоштовна!