Скумбрія 500+ BRIM, 1кг
- Модель: 5547
- Наявність: Є в наявності
-
213.90 грн.
Скумбрія 500+ BRIM, 1кг
Скумбрія - цінна промислова риба. М'ясо у неї жирне (до 16,5% жиру), багате вітаміном B12, без дрібних кісток, ніжне і смачне. Варене і смажене м'ясо набуває дещо сухувату консистенцію.
Рецепт скумбрії в духовці:
Скумбрія, коріандр 0.5 ч.л. , паприка 1 ч.л. , сіль 0.5 ч.л. , оливкова олія 1 ст.л. , чилі пластівці щіпка, перець чорний мелений. У духовці 20 хв при 180 * С
Тушку поділяємо на 2 філе. Гострим ножем робимо насічки в одну і іншу сторону Для маринаду - зерна коріандру розім'яти ложкою, додаємо пластівцями чилі, солодку паприку і чорний мелений перець. За смаком додаємо сіль і оливкове масло. перемішуємо до стану маринаду. Наносимо маринад пензликом на обидві сторони філе. Викладаємо на фольгу і запікаємо в духовці 20 хв при 180 градусах.
Солона скумбрія:
На 1 літр води: 5 ст. л. солі, 2 ст.л цукру, 10-15 шт запашний горошок, 5 шт лавровий лист.
Маринад закип'ятити і остудити. Рибу очистити від нутрощів і голови. Помити і обробити порціонно.Залити підготовлену рибу остиглим маринадом і посипати 1 ст. л гірчичного порошка.Поставіть на 1 добу в холодильник.