Фарш з хеку, 500 грам
Харчовий, заморожений.
Склад:
Фарш з хеку – 59%, фарш інших видів риб 35% (зубатка, путасу, пікша), сіль кухонна, вода питна, регулятор кислотності, стабілізатор, антиоксидант, аскорбінова кислота.
Увага! Можлива наявність одиночних рибних кісточок.
Поживна цінність на 100 гр продукту:
Енергентична цінність-166 кДж, 82 кКал
Жири – 2,0 г
Вуглеводи - 0,0 г
Білки – 16,0 г
Сіль – 2,5 г
Без ГМО.
Продукт готовий до вживання після розморожування та термічної обробки.
Не підлягає повторному заморожуванню.
Зберігати при температурі не вище мінус 18°С
Спосіб приготування:
0,5 кг. фаршу з хеку
2 ст. л. манної крупи
1 середня цибулина
1 середня морква
1 куряче яйцо
сіль та спеції за смаком
Рибний фарш розморозити, для цього краще зняти упаковку і залишити на ніч в холодильнику. Злегка обсмажити натерти на великій тертці моркву і цибулю нарізану кубиком. Змішати з розмороженим фаршем, додати манку, сіль та спеції.
Залишити на 30-50 хвилин. Манка розбухне і вбере надлишок вологи.
Сформувати котлети та обваляти в панірувальних сухарях.
Обсмажувати на олії 7-10 хв з кожного боку.
Подавати можна зі сметаною та зеленню.
Це чудова і легка у приготуванні страва.
Умови зберігання:
Зберігати при температурі не вище мінус 18С
Повторне заморожування не дозволяється!
Не підлягає повторному заморожуванню.
Маса нетто – 0,500 кг
Тип упаковки – поліетиленовий пакет.
Країна походження – Україна.