Гриби Підберезники, 1 кг

Гриби Підберезники, 1 кг

  • Виробник:: Україна
  • Модель: 6134
  • Наявність: Є в наявності
  • 150.00 грн.
  • 100.00 грн.

Гриби Підберезники, 1 кг

Заморожені.


Гриби підберезники - колір шляпки може бути  різним, від білого до темно сірого, ніжка до низу трохи товща, біла з поздовжніми темними лусочками. Серединка біла. 


Калорійність 25 ккал на 100 грам грибів


Дуже смачний красивий гриб, майже не поступається білому грибу.  Його можна варити,  смажити, маринувати. Головне, гарно почистити ніжки, бо до них чіпляються листочки та гілочки.


Спосіб приготування:

1. Підготовка.

Відварити розморожені гриби у великій кількості підсоленої води на протязі 10 хвилин. Потім ще 30 хвилин у новій підсоленій воді. Бульон вийде темний та ароматний, його можна використовувати для приготування супів та інших страв.


2. Зварені підберезники можна підсмажити з луком ріпчастим, тим'яном та часником. Можна протушкувати зі сметаною.

  

3. Можна зварити суп. Гарно підходить рис та перловка.


4. Маринування. 

Залити підготованим гарячим маринадом відварені попередньо гриби. 

Підготувати маринад  на 1 кг грибів:

▫️500 мл води

▫️1 ст.ложка оцту 9%

▫️1 ст ложка солі

▫️0.5 ст ложки сахару

▫️1 лавровий листок

▫️5 горошин чорного перца

▫️ 5 горошин духмяного перцю. 

▫️1 гвоздичка.

Зложити спеції у воду і прокип'ятити 5 хвилин та добавити наприкінці оцет.


Трохи остудити та залити підготовлені гриби.


Виробник - Україна.

Відвантажуємо від 1 кг.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

грибы, подберезовики