Нет в наличии
Стейк форелі заморожений, 1кг

Стейк форелі заморожений, 1кг

  • Модель: 5933
  • Наявність: в наличии
  • 671.42 грн.

Стейк форелі заморожений, порційний.

Ціна вказана за 1 кг риби, можна також замовити стейки штучно. Для цього зробіть у коментарях до замовлення позначку. І ми оформимо необхідну кількість стейків.


Форель (Oncorhynchus mykiss) – виключно смачна риба, що відноситься до сімейства лососевих.

Форель рекомендується до вживання в дієтичному меню, тому що має жирність менше, ніж сьомга.

М'ясо форелі – справжній делікатес, воно фаворит у багатьох кухнях світу через свій неймовірний смак.

Колір м'яса риби може бути різним. У морської червоніша, у риби з прісноводних водойм рожевіша.


  Калорійність форелі після приготування:

• у вареному вигляді – 90 ккал;

• слабосолена – 180 ккал;

• запечена – 85 ккал;

• у пирогах – 130 ккал;

• у вершковому соусі – 130 ккал;

• рибному супі, типу юшки – 30 ккал;

• приготовлена на пару – 100 ккал.


Розморожувати рибу для приготування рекомендується у холодильнику. Вона може стати сухою та пухкою від різких перепадів температур.


Пропонуємо класичний рецепт засолювання форелі.


Розморозьте стейки в холодильнику. Промийте під проточною водою та обсушіть паперовими рушниками.

Для засолювання знадобиться мінімальна кількість продуктів.

На 1 кг риби – 2 столові ложки солі з невеликою гіркою та 1 столова ложка цукру.

Змішайте сіль та цукор і натріть отриманою сумішшю шматки риби.

Складіть шкіркою донизу форель у підготовлений контейнер і поставте у прохолодне місце. Найкраще в холодильник.

Засолювати можна від 12 до 36 годин, від цього залежить ступінь просолювання риби.

Не забувайте періодично заглядати в контейнер і зливати рідину, яка утворюватиметься.


Не вживати у сирому вигляді.
Не підлягає повторному заморожуванню.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре