Стейк форелі заморожений, 1кг
- Модель: 5933
- Наявність: в наличии
-
671.42 грн.
Стейк форелі заморожений, порційний.
Ціна вказана за 1 кг риби, можна також замовити стейки штучно. Для цього зробіть у коментарях до замовлення позначку. І ми оформимо необхідну кількість стейків.
Форель (Oncorhynchus mykiss) – виключно смачна риба, що відноситься до сімейства лососевих.
Форель рекомендується до вживання в дієтичному меню, тому що має жирність менше, ніж сьомга.
М'ясо форелі – справжній делікатес, воно фаворит у багатьох кухнях світу через свій неймовірний смак.
Колір м'яса риби може бути різним. У морської червоніша, у риби з прісноводних водойм рожевіша.
Калорійність форелі після приготування:
• у вареному вигляді – 90 ккал;
• слабосолена – 180 ккал;
• запечена – 85 ккал;
• у пирогах – 130 ккал;
• у вершковому соусі – 130 ккал;
• рибному супі, типу юшки – 30 ккал;
• приготовлена на пару – 100 ккал.
Розморожувати рибу для приготування рекомендується у холодильнику. Вона може стати сухою та пухкою від різких перепадів температур.
Пропонуємо класичний рецепт засолювання форелі.
Розморозьте стейки в холодильнику. Промийте під проточною водою та обсушіть паперовими рушниками.
Для засолювання знадобиться мінімальна кількість продуктів.
На 1 кг риби – 2 столові ложки солі з невеликою гіркою та 1 столова ложка цукру.
Змішайте сіль та цукор і натріть отриманою сумішшю шматки риби.
Складіть шкіркою донизу форель у підготовлений контейнер і поставте у прохолодне місце. Найкраще в холодильник.
Засолювати можна від 12 до 36 годин, від цього залежить ступінь просолювання риби.
Не забувайте періодично заглядати в контейнер і зливати рідину, яка утворюватиметься.