Зубатка стейк свіжоморожений, 1кг

Зубатка стейк свіжоморожений, 1кг

  • Модель: 5089
  • Наявність: Є в наявності
  • 56.70 грн.

Зубатка стейк свіжоморожений, 1кг

Риба сповнена корисних вітамінів, тому її необхідно включати в свій раціон! Зубатка дуже жирна риба і вимагає особливої ​​уваги до приготування. Не в якому разі не рекомендується накривати кришкою.

Спосіб приготування:

Зубатка, перець, лимон, зелень, яйце, борошно.

Беремо два великих, товстих стейка, розрізаємо навпіл. Солимо, перчимо, поливаємо соком лимона і залишаємо на 10 хвилин промаринуватися. Тим часом добре розжарюють сковороду з рослинним маслом. Щоб риба не прилипала, посипаємо сковороду сіллю (з розрахунком що риба посолена, щоб не пересолити). Тепер стейки з риби обвалюють в борошні, потім в яйці, потім знову в борошні і викладаємо на розпечену сковороду. Кришкою НЕ накриваємо, можна зменшити вогонь до среднего.І будемо обсмажувати до готовності, по обидва боки. Смажити будемо довше, ніж звичайну рибу.

Зубатка в своєму складі не містить вуглеводів. Калорійність - 96 ккал. Склад зубатки: жири - 2,39 г, білки - 17,50 г, вуглеводи - 0,00 м

У 100 г зубатки містяться 23% добової норми білка, жирів - 3% і вуглеводів - 0%.

З жиророзчинних вітамінів в зубатці присутній тільки вітамін A. З водорозчинних - вітаміни B1, B2, B3 (PP), B5, B6, B9 і B12.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре